Onze drie oldtimers

Leuk voor kleine groepen

Met z’n tweeën op een romantische date, of met een groep van maximaal 12 personen: onze oldtimers vervoeren jullie graag!

Mooie lelijke Eend

Maak kennis met onze mooie “lelijke” eend; een klassieke schoonheid uit 1982. Maak met mooi weer het dak maar open en geniet met elkaar van het zonnetje en de wind. Luister naar het unieke 2CV geluid en voel de deining in de bochten welke zo typisch voor deze auto’s is. Het schakelen gebeurt net wat anders dan bij een gewone schakelauto, maar geen zorgen: we leggen het allemaal rustig en duidelijk uit.  

Poolse Fiat

Onze Fiat 126P komt oorspronkelijk uit Polen en is absoluut een plaatje. Met zijn felrode kleur en zijn stoere streepjes ziet hij er zeer sportief uit. Hij heeft een schakelpook wat hem voor iedereen gemakkelijk te bedienen maakt. Vouw de kaart open en toer er lekker mee over de buitenwegen. Geniet van het uitzicht! En weer of geen weer; je zit altijd droog! 

Fiat 850 coupé

Of wat dacht je van onze sportieve (en zeldzame!) Fiat 850 coupé uit 1972? Het denken over de Fiat 850 begint al aan het einde van de jaren 50 van de vorige eeuw als het management van Fiat doorkrijgt dat er behoefte zal ontstaan aan een auto die wat groter is dan de Fiat 600 en wat kleiner dan de Fiat 1100. Dante Giacosa en zijn team krijgen de opdracht om deze opvolger te ontwerpen. Het resultaat: een mooie gestroomlijnde, vlotte auto waar je heerlijk in zit en gemakkelijk mee wegrijdt. Hij heeft een gewone schakelpook, dus hij is gemakkelijk te bedienen. Een picknickmand op de achterbank en gaan!

Let op! Onze 3 prachtige auto’s lenen wij uit met de grootste zorg, een ervaren chauffeur is daarom wel van belang. Deze dient minimaal 25 jaar te zijn. Lees onze voorwaarden eerst goed door.

Tarieven

2 uur:                       60,00 euro per auto 
Halve dag (4 uur)   90,00 euro per auto 
Hele dag   (8 uur) 130,00 euro per auto