Mini Jeepsafari

Laat u vervoeren met deze jeep door de mooie omgeving van de Holterberg en de Beuseberg. Houdt u goed vast, want het zijn hobbels en bobbels die we tegenkomen.

 

Onze NEKAF jeep uit 1957 is een echte oude jongen. Het Nederlandse leger is in de jaren 50 naar een nieuwe Jeep gaan zoeken. Dat werd deze Willys M38A1. Ze wilden echter graag dat de Nederlandse industrie mee kon profiteren van deze order en de Nederlandsche Kaiser-Frazer Fabrieken (NEKAF) hebben van deze jeeps 5676 stuks  afgeleverd.

      

Tussen 1958 en 1862 heeft de Dordrechtse firma Kemper &van Twist een kleine serie van de Nekaf Jeep van de band laten rollen. De naam van de jeep bleef ongewijzigd. In totaal zijn er circa 7500 exemplaren van dit type jeep gemaakt. Maar zoveel zijn er niet allang meer. Maar wij hebben er één en die laat zichzelf graag verhuren!

Laat u vervoeren met deze jeep door de mooie omgeving van de Holterberg en de Beuseberg. Houdt u goed vast, want het zijn hobbels en bobbels die we tegenkomen. We rijden dan ook voornamelijk over zandwegen. Kijk halverwege de route even rond bij de prachtige Canadese begraafplaats waar ongeveer 1200 graven te vinden zijn uit WOII. En wilt u zelf ook ervaren hoe deze stoere auto stuurt? Dat kan! U krijgt alle gelegenheid om zelf een stuk te rijden.

U kunt op vrijdag, zaterdag en zondag een minisafari van 1 uur of 2 uur boeken en met maximaal 3 personen deelnemen.

De prijs is per uur en niet per persoon:

1 uur: € 50,–

2 uur: € 80,–